Изграждане

Проектиране, изграждане и поддръжка на поливни системи
Ние от АКВАНОЙС ЕООД предлагаме изграждане на градини, поливни и дренажни системи. Цялостните решения предлагани от нас включват както създаването на дворни градини, така и пространства около хотели, ресторанти, заведения. Изграждаме и по-нестандартни проекти като интериорно озеленяване, тераси,

izgrajdane
площадни пространства, декоративни настилки, водни ефекти, скални кътове и алпинеуми. Изграждане на градини по проект, поливни и дренажни системи, градинско осветление, реконструкция на съществуващи градини, възстановяване на озеленени пространства (тревни площи, храстови масиви, цветни композиции, детски площадки и др.).

АКВАНОЙС ЕООД предлага проектиране и изграждане на система за капково напояване. Това е най-икономичният по разход на вода начин за напояване на земеделски площи с трайни насаждения. При този метод на поливане водата се подава чрез надземни или подземно положени шлаухи или твърди тръби и чрез монтирани до растенията капкообразуващи елементи директно в областта на корените на растенията. Чрез непрекъснато подаване с капки се подава точно необходимото количество вода на растението, без да се губи вода от изпарение и просмукване. (още…)

Озеленяване

Поддържане

Поддръжка и обслужване на завършени проекти
poddrajka

Създаването на красива градина е само първата крачка. За да ви радва тя през цялата година, са необходими ежедневни грижи. ЦВЕТНИ ИДЕИ извършва абонаментно поддържане на градини и интериорно озеленяване по индивидуална програма, съобразена с конкретното състояние на обекта. 

АКВАНОЙС ЕООД предлага пълен набор от услуги за абонаментна поддръжка на градини, които се извършват от градинари с дългогодишен опит. Ако имате нужда от професионална поддръжка на вашият обект, не се колебайте свържете се с нас за да коментираме детайлите.

Консултации

Имате нужда от консултация? Свържете се с нас!

Екипът специалисти на АКВАНОЙС ЕООД е в състояние да се отзове и да помогне при възникването на проблем. Имате нужда от съвет в областта на дейности свързани със озеленяването или поддръжката на зелени площи? Не се колебайте свържете се с нас.

Може да използвате специалната форма за запитвания, включваща прикачане на файл. Тя се намира в началната страница на сайта, непосредствено над картата с локацията на седалището на нашата фирма или използвайте контактната форма в секция „Контакти“.

konsultacia

Проектиране

Проектиране на градини, поливни и дренажни системи
Всяка община разполага с наредба за изграждане и опазване на зелената система на своята територията. В наредбата, приета от Столичния общински съвет, се казва, че всички инвестиционни проекти задължително включват част “Паркоустройство и благоустройство”. Със съгласуването на проектите за озеленяване

proektirane
 на територията на Столична община се занимава Дирекция „Зелена система“ и районните служби по озеленяване. АКВАНОЙС ЕООД консултира и изготвя цялостната проектна документация по част “Паркоустройство и благоустройство” за съгласуване в съответния административен орган на общината.