Неделима част от грижите за Вашата градина е поддържането й в перфектен, красив и здравословен вид, както и предпазването й от различни заболявания. Това е дълъг процес, който е нужно да се извършва целогодишно, а нашият екип е добре обучен да осъществява качествено обслужване и поддръжка на а зелени площи и градини.
След засяването на тревата са нужни постоянни грижи за постигането на здравословен и красив вид, а именно: аериране и подхранване на почвата, редовно косене на тревата, в грижите за тревата се включва и премахването на плевелна растителност, при наличието на такава – чрез пръскане със селективен хербицид или мануално.
При поддръжката на зелени площи следва да се разграничи поддръжката на трева, поддръжка на растителност, грижи за цветята, почистване и плевене на зелени площи, както и борба с болести и вредители.
АКВАНОЙС“ ЕООД предлага цялостна поддръжка на зелени площи, за да може целогодишно да се наслаждавате на вашата перфектна градина. Грижите за нея започват още през пролетта с почистване от опадалите листа, вертикулиране и аериране на тревните площи. След това се извършва основно торене на почвата и подхранване на дървета и храсти, както и следпосадъчна поддръжка на новозасадени такива.